ANSNEI – Passer på dig, dit og dine

Forside

BODYCAMS

BWC

Vores bodycam er et robust og brugervenligt kropsbåret kamera med overlegen videokvalitet. Det leverer sikker opbevaring med kryptering og unikke videostyringsfunktioner.
Optag video-, lyd- og GPS-data under de mest obskure forhold – dag og nat. Udviklet i samarbejde med flere landes politistyrker. ZEPCAMs bodycams har vundet flere priser af politiet som ”best in class”. 

VAGT

FASTVAGT / DRONEVAGT / BYGGEPLADSVAGT / RONDERENDEVAGT

Hos det danske sikkerhedsfirma Ansnei vil du altid kunne få professionel hjælp og sparring vedrørende sikkerhed i din virksomhed. Ansnei kan tilbyde såvel vagtservice med runderende vagt eller fast vagt. Du kan også få hjælp til opsætning af overvågningskamera til videoovervågning og til valg af alarmsystem. Og Ansnei rådgiver gerne omkring dine overordnede sikkerheds foranstaltninger.

TYVERIALARM

TIL VIRKSOMHEDEN / HJEMMET / DEN LILLE BUTIK / LAGERET

Hos Ansnei er vi eksperter inden for alarm til virksomheder og private hjem. Du vil hos os altid kunne få den mest kvalificerede rådgivning omkring valg af alarm.

OVERVÅGNING

TIL - SMÅ / STORE / HJEMMET / DEN LILLE BUTIK / LAGERET / CORPORATE

Intelligente overvågningskameraer er den nyeste teknologi inden for området. Med intelligent overvågning får du et langt mere detaljeret og brugbart billede af situationen.
De smarte kameraer er for de flestes vedkommende aktiveret af bevægelses sensorer. Et overvågningskamera vil typisk være integreret med software som er særligt udviklet til at analysere mistænkelig aktivitet i et område. Ansnei er eksperter i opsætning og implementering af intelligente overvågningsløsninger. Derfor vil du hos Ansnei altid kunne få hjælp med at tilpasse din løsning så den bliver optimal for netop din byggeplads.

PERIMETERSIKRING

AREALOVERVÅGNING/FASADESIKRING/ TYVERISIKRING

LIVVAGT

REJSESIKKERHED/TRANSFER/ EVENTS/TRUSSELSANALYSE